interpack lan komponen 2021 dibatalake

Kanthi persetujuan karo mitra ing asosiasi lan industri, lan karo panitia penasihat pameran perdagangan, Messe Düsseldorf mutusake mbatalake interpack lan komponen 2021, sing dijadwalake bakal ditindakake wiwit 25 Februari nganti 3 Maret, amarga ana watesan sing ana gandhengane karo COVID. -19 pandemi.

"Ing 25 November, Pamrentah Federal lan negara-negara Jerman mutusake kanggo ngetrapake langkah-langkah sing luwih ketat ing Jerman, lan bisa uga nambah langkah-langkah kasebut nganti taun anyar. Nanging, sayangé, ora bakal menehi pangarep-arep supaya kahanan bakal luwih apik sajrone wulan ngarep. Iki bakal mengaruhi kabeh acara Messe Düsseldorf ing kuartal kaping pisanan, "ujare Wolfram N. Diener, CEO Messe Düsseldorf. "Saiki kita fokus ing edhisi interpack sabanjure, sing bakal ditindakake Mei 2023 miturut rencana, lan sing bakal ditambah karo penawaran online lengkap."

Messe Düsseldorf nawakake kondhisi khusus kanggo peserta kanggo partisipasi lan ing wektu sing padha menehi hak mandap luar biasa kanggo perusahaan-perusahaan kasebut sing ora bisa melu utawa ora gelem melu.

"Saliyane jangkoan pasar sing unik, nyedhiyakake, interpack utamane ditrapake kanthi pertukaran informasi langsung antarane perusahaan sing duwe pasar lan pangambil keputusan utama kanggo jeneng merek ing saindenging jagad. Kita nampani keputusan Messe Düsseldorf kanggo mbatalake interpack 2021 lan fokus ing interpack 2023, "komentar Christian Traumann, Presiden interpack 2021 lan Direktur Utama & Presiden Grup ing Multivac Sepp Haggenmüller SE & Co. KG.

"Kanggo industri, rapat lan pengalaman langsung wong isih penting banget, utamane babagan teknologi rumit. Loro-lorone mbisakake perbandingan pasar langsung supaya bisa digambar lan nyengkuyung ide-ide anyar uga prospek lan jaringan anyar - iki kalebu format online sing mung ditawakake, "tambah Richard Clemens, Direktur Manajemen Asosiasi Mesin Pengolahan Makanan lan Kemasan VDMA. "Saiki kita ngarepake interpack sukses ing taun 2023, ing industri iki bisa gabung maneh ing pameran dagang global sing misuwur ing Düsseldorf."


Wektu kiriman: Dec-25-2020