Evonik: Akuplikasi spesialis pencetakan 3D Tionghoa UnionTech - Aplikasi anyar kanggo resin photopolymer kinerja sing fokus

Evonik entuk saham minoritas ing perusahaan China UnionTech liwat unit Venture Capital. Perusahaan sing berbasis ing Shanghai aktif ing bidang pencetakan 3D stereolithography. Teknologi pembuatan aditif iki bisa ngasilake bagean polimer sing akurat lan rinci. Bernhard Mohr, kepala unit Venture Capital: "Kita ngarepake kemajuan teknis sing gedhe ing bidang stereolithography. Evonik lagi nyiapake peluncuran bahan-bahan sing siap digunakake kanggo proses iki. Investasi ora mung ngarahake pengembalian finansial sing duwe bathi, nanging sing utama yaiku wawasan anyar babagan panggunaan proses iki. " Evonik ngarepake akses pasar sing cepet kanggo produk photopolymer anyar, utamane ing pasar Tionghoa sing cepet banget, lanjut Mohr.

Ing proses stereolithography, bagean kasebut ditarik saka resin cairan sing bisa ngobati cahya. Sumber laser utawa cahya nampilake lapisan photopolymer kanthi lapisan, ngasilake produk telung dimensi. Kanthi metode iki, bisa ngasilake kerjane benda-benda rumit, sing duwe struktur sing luwih alus lan luwih mantep tinimbang karo proses 3D liyane. Pasar khas kalebu pabrikan otomotif lan pesawat uga komponen industri utawa sepatu khusus.

Thomas Grosse-Puppendahl, kepala Bidang Pertumbuhan Inovasi Manufaktur Aditif ing Evonik, nganggep investasi kasebut minangka tambahan apik banget kanggo portofolio sing ana. Evonik nyiapake pengenalan serangkaian formulasi anyar menyang pasar minangka titik wiwitan lini produk fotofolimer INFINAM® klompok anyar. "Kanthi ngenalake produk anyar lan partisipasi saiki ing UnionTech, kita ngembangake kegiyatan minangka mitra industri sing dipercaya kanggo pangembangan lan manufaktur bahan-bahan berprestasi tinggi kanggo nyithak 3D kanggo nguatake kegiatan bisnis ing sangisore penting teknologi photopolymer, "jarene Thomas Grosse-Puppendahl. Saliyane portofolio polimer kanggo proses adhedhasar bubuk lan filamen biomaterial kanggo teknologi medis, Evonik bakal nawakake macem-macem resin siap-pakai inovatif kanggo teknologi adhedhasar fotofolimer supaya bisa luwih beda babagan lanskap material ing kabeh pasar cetak 3D , miturut Grosse-Puppendahl.

Evonik wis nandur modhal ing pirang-pirang perusahaan ing bidang manufaktur aditif kanggo ndhukung pangembangan industri iki. Investasi UnionTech nglengkapi portofolio aktivitas pencetakan 3D sing ana ing Evonik lan minangka investasi 3D nomer loro ing China.

UnionTech dianggep minangka pimpinan pasar ing Asia kanggo printer industri ukuran ultra-gedhe. Perusahaan iki nggawe lan ngasilake printer, nyedhiyakake bahan-bahan cetak liwat anak perusahaan lan nawakake manufaktur aditif minangka panyedhiya layanan. Iki menehi perusahaan ringkesan lengkap babagan aplikasi 3D. UnionTech didegaké ing taun 2000 lan udakara 190 karyawan. Jinsong Ma, General Manager UnionTech, uga nampani partisipasi perusahaan kimia khusus saka sudut pandang strategis: "Evonik ngasilake bahan kanggo kabeh proses pencetakan 3D umum. Iki nggawe perusahaan dadi mitra sing cocog kanggo terus berkembang karo kita. Iki menehi akses langsung menyang bahan sing dibutuhake kanggo para pelanggan. "

UnionTech diduweni dening pirang-pirang investor finansial Tiongkok uga manajemen perusahaan. Disepakati ora ngumumke jumlah investasi kasebut.

Weitere News aku dadi plasticker


Wektu kiriman: Dec-25-2020