Baris tambahan kanggo polimer basa PA 6.6 diwiwiti ing Shanghai

Buta nilon AS Invista (Wichita, Kansas; www.invista.com) ujar manawa wis nambah kapasitas polimer dhasar 6.6 polimer ing Taman Bahan Kimia Shanghai (SCIP) udakara 40.000 t / y. Baris tambahan wis diwiwiti kanthi operasi lan ngasilake total kapasitas ing situs kasebut dadi 190.000 t / y, 30.000 sing didandani lan sisane minangka produksi terus-terusan. Ing sawetara taun kepungkur, sing terakhir utamane wis ditambahi.

Miturut direktur regional Invista Angela Dou, perusahaan AS nanggepi kenaikan permintaan domestik sing dikarepake. Prakiraan internal ndeleng aplikasi kayata otomotif, R&D, konstruksi ringan lan otomatis minangka tenaga utama.

Nganti saiki, Invista ngasilake hexamethylenediamine menengah (HMD) ing Shanghai, saliyane PA 6.6. Wiwit pertengahan 2020, perusahaan kasebut uga wis nggawe pabrik kanggo produk menengah ADN (waca Plasteurope.com saka 25.06.2020). Produksi dijadwalake diwiwiti ing taun 2022 kanthi kapasitas 400.000 t / y.


Wektu kiriman: Dec-25-2020