Babagan Kita

Taizhou Huangyan Litian Mould Co., Ltd.

khusus kanggo ngrancang, cetakan produksi. Nduweni peralatan proses canggih lan teknologi tim canggih lan sistem CAD / CAM / CAE. Kita bisa nyedhiyakake plastik bekas, perlengkapan ringan, cangkang TV, mesin cuci, alat listrik rumah tangga dll kanggo pelanggan saka omah lan luar negeri.

Mbangun perusahaan kanthi yakin lan urip kanthi yakin, ora nguber tanpa wates minangka dhasar pangembangan perusahaan saya suwe, Muga-muga bisa teka lan nampani kerjasama.